tweedehands kinder-, dames en herenkleding, outlet en kado artikelen

Nieuw, onze website en klant inloggen ook op uw mobiel. Open onze website op uw mobiel.

Het begin ......

Uit de Arnhemse koerier 13-09-2001

Ze heeft altijd al een fascinatie voor tweede hands kleding gehad. Sinds februari dit jaar runt Lotte Cornelissens dan ook een boetiek voor tweedehands kinder- en dames kleding: 't Winkeltje. "Het is echt verbazingwekkend wat je allemaal tweedehands kan vinden.

Lotte Cornelissens: Ik was al heel lang van plan om ooit voor mezelf te beginnen. Mijn ouders hadden vroeger een pottenbakkerij, dus ik weet wat het is om een winkel te hebben. Op een gegeven moment heb ik de knoop doorgehakt. Maar het duurde wel even voordat ik een geschikt pand had gevonden. Toen zij zag dat de winkel die hiervoor in het pand aan de Verlengde hoflaan zat opheffingsuitverkoop had, heeft zij haar kans gegrepen.

't Winkeltje is een kleding boetiek voor de inbreng en verkoop van tweedehands kinder- en dameskleding. Al vanaf de eerste babymaatjes en het gaat met name om kleding van de betere merken, vult Lotte aan. Daarnaast is er een speciale hoek ingericht met een ruime collectie positiekleding. Ook kun je er terecht voor tweedehands speelgoed en kinderboeken. Speciaal voor de kinderen is een speelhoekje ingericht.

"Tweedehands kleding is altijd al een soort hobby geweest. Ik was altijd op zoek naar de mooiste tweedehands kleding. Lotte wijst trots naar haar zoontjes Chiel (4) en Wout (1) (Guus zit op school) die in de winkel aan het spelen zijn. Alles wat zij aan hebben is tweedehands, behalve de schoentjes.

Na een half jaar durft zij wel te zeggen dat haar boetiek goed loopt. De klanten komen zelfs speciaal uit Velp of Oosterbeek naar 't Winkeltje. Op het moment krijgt ze zelfs zoveel binnen dat er elke dag wel weer nieuwe dingen in de winkel hangen. Toch is Lotte wel selectief in wat zij inneemt. De kleding moet niet alleen van goede kwaliteit en schoon zijn, ook wil zij vooral eigentijds kleding in haar winkel zien hangen. Lotte: "Ik ben ervan overtuigd dat ik voor elk wat wils heb hangen."

Niet alleen de kleding die zij verkoopt is eigentijds: 't Winkeltje heeft ook een eigen website. Daar kun je bijvoorbeeld vast snuffelen tussen het assortiment. En wie zijn kleding heeft ingeleverd kan er 'online' zijn saldo bekijken.

LOT's, tweedehands kinder-, dames en herenkleding, outlet en cadeau artikelen.