tweedehands kinder-, dames en herenkleding, outlet en kado artikelen

Nieuw, onze website en klant inloggen ook op uw mobiel. Open onze website op uw mobiel.

Onze regels

Wij vinden het belangrijk dat over de inname en verkoop van de door u aangeboden artikelen goede en duidelijke regels zijn gesteld. Hieronder vindt u onze spelregels.

AANBIEDEN VAN KLEDING

  1. Wij nemen alleen kleding in die schoon, heel en eigentijds is.
  2. De door u aangeboden kleding dient recentelijk te zijn gewassen, zo nodig gestreken, zonder vlekken, en zonder zichtbare stoppages te zijn.
  3. Vanaf februari nemen wij voorjaars- en zomerkleding in.
  4. Vanaf augustus kunt u bij ons terecht voor de inbreng van herfst- en winterkleding.
  5. De kleding hangt ongeveer 2 maanden in de winkel.
  6. Kleding die niet voor de retourdatum wordt opgehaald, wordt door ons naar een goed doel gebracht. De retourdatum vindt u op onze website of op de inbrenglijst. Artikelen welke niet zijn ingenomen dient u binnen 7 dagen nadat u een mailtje heeft ontvangen dat uw kleding is ingenomen bij ons op te halen. Dit geldt alleen wanneer u heeft aangegeven uw kleding retour te willen hebben.
  7. Klanten waarvan een geldig e-mail adres bekend is krijgen na het uitzoeken van de artikelen automatisch een berichtje dat de kleding is geprijsd.
  8. De ingebrachte kleding wordt door ons in principe op volgorde van inname in de winkel gehangen.
  9. Wij behouden ons het recht voor om daar naar eigen inzicht van af te wijken.
  10. Er is geen exacte termijn aan te geven waarbinnen de kleding in de winkel komt te hangen. Dit hangt af van de voorraad die wij hebben en de hoeveelheid kleding die binnenkomt.

OPGEBOUWD TEGOED

Door het verkopen van uw kleding bouwt u een tegoed op. Dit tegoed blijft altijd van u. U kunt het dus ophalen wanneer u wilt of er kleding mee kopen in de winkel. U komt dan gewoon bij de kassa en geeft aan dat u de kleding graag wilt betalen met uw opgebouwde tegoed. Wij trekken dan het aankoopbedrag automatisch van uw tegoed af.

Mocht u van plan zijn uw tegoed op te komen halen, dan dient u minstens 24 uur van te voren een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat uw geld klaarligt. Wij hebben namelijk altijd maar een beperkte hoeveelheid geld in de winkel. Als u dus zonder afspraak uw geld wilt ophalen, moeten wij u misschien teleurstellen en dat zou jammer zijn.

RETOUR HALEN VAN NIET VERKOCHTE OF NIET INGENOMEN KLEDING

Als u inbrengklant wordt bij LOT's krijgt u de vraag of u uw kleding die niet verkocht wordt of door ons niet ingenomen wordt, retour wilt hebben. Als u aangeeft dat u de kleding retour wilt hebben moet u een goed email adres aan ons doorgeven. U bent daar zelf verantwoordelijk voor. U krijgt dan vanzelf bericht per mail van ons als u uw kleding op kunt komen halen.

Kleding die niet op tijd opgehaald wordt of waarbij niets afgesproken is, gaat automatisch naar het goede doel.

SELECTIE VAN DE KLEDING

Kleding kunt u zonder afspraak tijdens ons inbrengschema inbrengen. Op de eerste pagina van deze website staat het inbrengstoplicht. Als het op groen staat kunt u inbrengen, als het op rood staat niet. Onder het stoplicht staat aangegeven wanneer de eerstvolgende inbrengperiode is.

PRIJSBEPALING

Wij etaleren en bemiddelen in de verkoop van uw kleding. Wanneer het artikel is verkocht, ontvangt u 40% van de verkoopprijs. Wij behouden ons het recht voor om de verkoopprijzen te verhogen c.q. te verlagen.

VERANTWOORDELIJKHEID

Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen door ons niet vergoed worden, tenzij het een grove nalatigheid onzerzijds betreft. De artikelen zijn niet verzekerd tegen brand- en waterschade.

WEBSITE

Wij proberen zo zorgvuldig mogelijk met de gegevens op de website om te gaan om u zojuist mogelijk te informeren. Maar u houdt uw eigen verantwoordelijkheid voor het ophalen van de kleding.

De toegang tot het klantdeel vervalt als u langer dan anderhalf jaar geen artikelen meer bij ons heeft ingebracht. U krijgt weer automatisch toegang met dezelfde gegevens als u weer artikelen bij ons inbrengt.

U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens die bij ons bekend zijn. In geval van verhuizing, of een ander email adres, zult u dit zo spoedig mogelijk door moeten geven. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als door het ontbreken van/verstrekken van onjuiste informatie door u problemen ontstaan.

LOT's, tweedehands kinder-, dames en herenkleding, outlet en cadeau artikelen.